Teledonul „O mamografie, o viaţă salvată”

Teledonul „O mamografie, o viaţă salvată” organizat de AVON şi Kanald D, şi prezentat de Andreea Marin Bănică – Ambasador AVON România pentru Sănătatea Sânilor – a dovedit, încă odată, că românii sunt solidari atunci când este vorba de o acţiune nobilă. Scopul acestui teledon a fost acela de a strânge fonduri care să finanţeze mamografii pentru 3500 de femei înscrise în proiect.

De la oameni simpli, pensionari, studenţi, la oameni de afaceri, persoane publice, cu toţii au pus umăr de la umăr şi au făcut posibilă strângerea sumei de 62.000 de euro, sumă care va asigura încă 2,200 de mamografii gratuite în Programul naţional de depistare precoce a cancerului la san. În prezent, peste 4700 de femei care s-au înscris în program pe site-ul www.stopcancerlasan.ro vor putea beneficia de control gratuit.

La teledonul-maraton au participat persoane publice care şi-au dorit să-şi exprime solidaritatea faţă de femeile din România, victime ale cancerului la sân. Maia Morgenstern, Simona Pătruleasa, K1 şi Felicia Filip, Nico, Proconsul, Ernest, Gianina Corondan, Mihai Ghita, Hara, Amadeus, Gheorghe Turda, Cristian Andrei, Monica Roşu, Cristina Cioran, Paula Chirilă, Adelina Pestriţu, Mădălin Ionescu, Oana Roman şi Christian Sabbagh sunt câţiva dintre cei care au sprijinit lupta împotriva cancerului la sân, şi au încurajat femeile care au trecut sau trec prin această cumpănă.

Teledonul  „O mamografie, o viaţă salvată” a primit sprijinul financiar şi din partea următorilor: Ramona Mănescu (europarlamentar), Spitalul Acibadem din Istambul, Petru Luhan (europarlamentar), compania Romcarton, Nicuşor Stan, Lucian Bute şi Emanoil Savin (primarul oraşului Buşteni).

Organizatorii au fost impresionaţi de solidaritatea de care au dat dovadă, încă o dată, românii, sfidând parcă timpurile grele pe care le traversăm, şi neajunsurile cu care ne luptăm zi de zi.

Poporul nostru este un popor generos. Poate în prezent trăim experienţe care ne dovedesc că românii au uitat să fie uniţi în faţa unui necaz, dar rezultatele teledonului „O mamografie, o viaţă salvată” din 3 noiembrie 2012 ne dovedesc contrariul. Peste 25,000 de români au susţinut campania noastră, şi au înţeles că doar punând umăr la umăr putem ajuta mii de femei din România să aibă o şansă la viaţă.” – Denisa Mihai, Specialist AVON România

Puteţi susţine acest proiect prin donaţii într-unul din cele două conturi de mai jos. Orice sumă este de un real folos, fondurile strânse fiind direcţionate către finanţarea programelor destinate informării şi educării femeilor din România privind depistarea precoce a cancerului la sân, şi achiziţionarea de echipamente medicale pentru a asigura îngrijire de calitate pentru pacienţii diagnosticaţi cu această boală.

Cont pentru donatii în lei: RO15RZBR0000060015092062
Cont pentru donatii în Euro: RO47RZBR0000060015092068
Beneficiar: Fundatia Regina Maria
Raiffeisen Bank, Agentia Bucuresti, Bucuresti, Romania

Articol anterior
Lasă un comentariu

Părerea ta

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Imaginary Coffee

Sometimes we need fantasy!

racoltapetru6

Just another WordPress.com site

Blogul lui Tavi

Pune punctul pe i

Honey Bi's

Un blog...cu de toate! (fără ceapă)

Colțul Cultural

repaus cu cap

Maria Magdalena Danaila's Blog

altfel decat pe scena

whenmum

mum(ing), searching, walking, living, smiling

Stropi din sufletul meu

Pentru-a dărui suspine mult efort nu-i necesar, însă pentru a face-un bine e nevoie de mult har.

Subconstientul genial

Speranta noastra spre nemurire

Tinerii pentru dreptul la viaţă (TDV)

Voluntariatul - cheia spre succes în promovarea unui mod sănătos de viaţă

Radu

http://www.raduc.eu/

%d blogeri au apreciat asta: