Ajută-ne să putem ajuta!

solidaritate-b.w.Dragii mei,

În luna noiembrie a anului trecut vă povesteam despre Denis, un adolescent pe care viaţa a decis să îl maturizeze înainte de vreme, şi care avea mare nevoie de noi, OAMENII din jurul lui. Le multumesc oamenilor cu suflet MARE care au raspuns pozitiv acestui apel umanitar. Denis a primit daruri de Craciun si de Anul Nou, dar mai presus de acest lucru, a câştigat prieteni. Cinste vouă!

Astăzi vreau să vă provoc la un exerciţiu de imaginaţie. Gândiţi-vă că începe pentru voi o nouă zi. O zi în care va trebui să luptaţi pentru a mai câştiga o altă zi de viaţă. Şi încă una. Şi încă una. Veţi spune, probabil, că mulţi sunt cei care traversează astfel de cumpene, şi că nu îi putem ajuta pe toţi. Tocmai ASTA e problema! De multe ori citim despre „un caz” care are nevoie de ajutor, în timp ce ne bem, relaxaţi, cafeaua, dar uităm ceea ce este cel mai important: că acel „caz” este un OM ca şi noi, că este o persoană în locul căreia putem fi, oricând, noi.

Ajută-ne să putem ajuta!

Alin Lupu este colegul nostru. Un tânăr de 24 de ani, care are toată viaţa înainte.  A fost președinte, coordonator de proiecte, membru activ timp de 4 ani în Organizația Colegiului Studențesc din Electronică (OCSE) Galaţi. Mentor și om de bază în organizație, Alin a pus suflet în tot ceea ce a făcut ca voluntar, a crescut ca om în acest mediu care formează tineri de succes și i-a ajutat și pe alții să se dezvolte la fel de frumos. Acum Alin trece printr-o grea încercare, şi are nevoie de noi!

Alin a fost diagnosticat cu o formă de tumoră extrem de agresivă și nocivă şi are urgent nevoie de o intervenție chirurgicală care nu se poate realiza în țară. Pentru aceasta intervenție chirurgicală este nevoie de 41.000 de euro, bani de care familia lui nu dispune. A fost programat pentru operaţie de Crăciun, dar pentru că nu a reuşit să strângă întreaga suma, a mai primit o şansă. Alin este programat la operație pe data de 18 ianuarie, la Viena.

Aşa cum anunţa si Viaţa Liberă, Liga Studenţilor din Galaţi organizează miercuri, 16 ianuarie, începând cu ora 23.00 în Club “S”, un eveniment caritabil pentru colegul nostru. Biletul de intrare este numai 5  lei, iar invitaţii la spectacol sunt Andreea Ignat, Pascall & Nosferatu, Claudiu Vişan, Corina Ivanov, Claudiu Băjenaru.

Ştiu că  NIMIC nu este mai preţios ca sănătatea, şi că fără ea suntem ca nişte păsări cu aripile tăiate. Dacă ne străduim puţin, vom înţelege că PUTEM ajuta. Cu atât cât ne stă în putere.

Vă propun un exerciţiu, şi sunt sigură că veţi răspunde pozitiv, aşa cum orice OM care gândeşte şi înţelege că viaţa nu e colorată numai în roz, o poate face. Haideţi să declarăm ziua de azi, 16 ianuarie 2013, drept Ziua în care am ştiut să renunţ la ceva ce nu îmi era neapărat necesar. Fie că e vorba de un pachet de ţigări, o cafea servită la bar, o bere, o reîncărcare electronică, o bluză, o masă la un restaurant, un taxi luat către cine ştie ce destinaţie, etc. Putem trăi o zi fără toate astea. În schimb, putem contribui la ŞANSELE pe care Alin le are pentru a se face bine. Donaţiile se pot face indiferent din ce localitate eşti, fie prin transfer online, fie prin transfer la ghişeele bancare. Important este să VREM!

Oricine este binevenit să sprijine campania, fie donând o sumă de bani, fie ducând mesajul mai departe. Donaţiile se pot face în conturile deschise la:

BRD RO 17BRDE441SV25930314410 pentru lei

şi

RO 19BRDE410SV77991314100 pentru euro.

Titularul contului este Alin Constantin Lupu.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre campanie sau despre Alin, poți accesa: http://ocse.ro/,  http://www.anosr.ro/alin_are_nevoie_de_ajutorul_nostru/.
Familia lui Alin poate fi contactată la telefon 0767.491.441 (Ilie Elena) sau pe e-mail: georgyana862003@yahoo.com.

Lasă un comentariu

Părerea ta

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Imaginary Coffee

Sometimes we need fantasy!

racoltapetru6

Just another WordPress.com site

Blogul lui Tavi

Pune punctul pe i

Honey Bi's

Un blog...cu de toate! (fără ceapă)

Colțul Cultural

repaus cu cap

Maria Magdalena Danaila's Blog

altfel decat pe scena

whenmum

mum(ing), searching, walking, living, smiling

Stropi din sufletul meu

Pentru-a dărui suspine mult efort nu-i necesar, însă pentru a face-un bine e nevoie de mult har.

Subconstientul genial

Speranta noastra spre nemurire

Tinerii pentru dreptul la viaţă (TDV)

Voluntariatul - cheia spre succes în promovarea unui mod sănătos de viaţă

Radu

http://www.raduc.eu/

%d blogeri au apreciat asta: